menu

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Επεισόδιο 02-Ποιοί είσαστε εσείς?

Γιο!γιο!γιο!Υπάρχουν εκείνες οι μέρες,έλα τώρα!ξες!εκείνες οι μέρες που θες να πεις τόσα πολλά,και έτσι ανοίγεις το λάπτοπ και κοιτάζεις την οθόνη του και μετά σε κοιτάζει κι αυτή και βάζεις τα χέρια σου σε στάση "ξεκινάω να κάνω σοβαρή συζήτηση δια facebook(μαμά εγώ χρησιμοποιώ το λάπτοπ ΜΌΝΟ για σχολικές εργασίες!)και μετά χάνεσαι.
Η συνέχεια είναι,όπως τείνουν να λένε οι δημοσιογράφοι, λίγο-πολύ 'γνωστή-άγνωστη'!Κόβεις βόλτες στα απέραντα γκρουπάκια-ομάδες-σελίδες του facebook.
Και μετά φτάνει Σαββατόβραδο και λες,α!σήμερα πρέπει να δω και τον έξω κόσμο λίγο.
Να φλερτάρω με όσους μίλησα στο chat!
Αχ!να δω και τι φοράει αυτή η Tzoutzouki Maraki( ElenitCa Cgpaw Re Gmto!).
Το τραγικό-παραπληγικό της υπόθεσης είναι ότι έχει τύχει Παρασκευή βράδυ να περνάς από ένα μέρος και να επικρατεί φάση νεκροταφείου και την επομένη,μόνο και μόνο επειδή είναι Σάββατο να μην πέφτει καρφίτσα!
Όλη την εβδομάδα τρως το αγγούρι και το Σάββατο είσαι μούρη,που λέει και ένα αλάνι.
Μετά από όλα αυτά,εύλογα διαπιστώνεται το συμπέρασμα ότι μόλις χτυπήσει το χαζοκαμπανάκι της ώρας Σαββάτου και βγεις έξω και κάτσεις σε ένα από τα θεωρητικά χαζοκουλτουριάρικα μαγαζάκια συναντάς σίγουρα 5 τυπάδες:

1.Ο ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ.Ο γνωστός σε όλους "σας θέλω όλες'' τύπος.Μιλάει και στην πιο άσχημη γκόμενα .Δεν είναι όμορφος,αλλά ούτε και άσχημος.Ωστόσο,η συμπεριφορά του δεν του επιτρέπει να βρει κοπέλα ούτε για δείγμα.
2.Ο 'ΠΑΩ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ'. ΧΑ!αυτή η κατηγορία ατόμων ξεχωρίζει από μακριά.Κυκλοφορούν ως συνήθως με πρησμένα μάτια από το ξενύχτι στο facebook αν και υποστηρίζουν ότι έλυναν ασκήσεις φυσικής,έχουν μαζί τους πάντα μια τσάντα και σχεδόν πάντα ένα παράπονο στο στόμα του τύπου<πάλι φροντιστήριο ήμουν>.
3.Ο ΠΟΖΕΡΑΣ.Μιλάω για το άτομο που φοράει μόνο ακριβές μάρκες και δηλώνει ότι φοράει απλώς ότι του αρέσει.Στην πραγματικότητα αποτελεί ακόμη ένα θύμα καταναλωτισμού που απλώς δεν παραδέχεται ότι τρώει με ευκολία τα λεφτά του μπαμπά.
4.Ο 'ΓΙΟ ΜΑ ΝΙΓΚΑ'.Ναι!ναι!Όλοι ξέρουν για ποιο είδος τυπάδων μιλάω.Αναφέρομαι στους underground τύπους που τα παντελόνια βρίσκονται, κάτω από τα γόνατα και μιλούν μία <άλλη φάση> γλώσσα.Είναι τα αλάνια ΚΑΙ της δικής σου πόλης που αράζουν σε κάποια πλατεία ακούγοντας χιπ-χοπ και οποιοδήποτε είδος "ψαγμένης" μουσικής και φυσικά πίνοντας μπύρες.
Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.Γνωστός και ως ΄βγάζω την γκόμενα της εβδομάδας βόλτα και καυχιέμαι'.Όλα τα κοριτσάκια με προσωπικότητα πιο αδιάφορη και από μία συνέντευξη τύπου του Απόστολο Γκλέτσου,νιώθουν ερωτευμένα μαζί του και σχολιάζουν και την παραμικρή του κίνηση ή λέξη.Ο δε κύριος νιώθει κοινός θ(νη)...ΕΟΣ,ενώ βρίσκεται ανα πάσα στιγμή σε ετοιμότητα για να καυχηθεί για την νέα του κατάκτηση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας