menu

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Επεισόδιο 13-Forever young

Ποιος Τσακ Νόρις και ποιος Ρόκι Μπαλμπόα?Εδώ μιλάμε για τρέλα.
Η φράση "η τρέλα πάει στα βουνά'' έχει δημιουργηθεί και εφευρεθεί κατά βάση για αυτό το είδος ατόμων.Μιλάω για τους γνωστούς αθληταράδες,που έχουν πατήσει τα 40,ωστόσο η φυσική κατάσταση τους και η σωματική τους διάπλαση θυμίζει 20χρονο γυμναστή.Ώρες-ώρες καταλήγουν να γίνονται εκνευριστικοί εξαιτίας του γεγονότους ότι μπορούν απλά να κάνουν ότι θέλουν με το σώμα τους.Ανεβαίνω στην ζυγαριά και την κάνω ρεζίλι.
Έλα μεταξύ μας τώρα...είναι οι μόνοι που το κάνουν σωστά?
Αντικαπνιστές,με τάσεις δολοφονικές(όχι βρε!)προς το πρόσωπο των αλκοολικών.Τα ναρκωτικά για αυτούς είναι ότι τα άλατα για μια νοικοκυρά στην μπανιέρα,προσπαθουν να τα διώξουν μια και καλή απο την ζωή τους,χρησιμοποιώντας ακριβό καθαριστικό μάλιστα.
Πάντα βρίσκονται σε υπερένταση,πάντα προσπαθούν να πετύχουν κάτι,πάντα ετοιμάζουν κάτι.Δεν σταματούν ποτέ.
Το κακό μαζί τους όμως είναι ότι πρόκειται για ένα είδος προς εξαφάνιση,όσο τα χρόνια περνούν βλέπεις το τηλεχειριστήριο γίνεται όλο και περισσότερο ένα με το χέρι του μεσήλικα Έλληνα.
Ο κολλητός φίλος ωστόσο των τρελ...συγγνώμη των αθληταράδων,είναι το βουνό.
Αγαπούν την φύση,όπως το πρόβλημα την λύση,που λέει και το τραγούδι.
Κυκλοφορούν με adidas αθλητικό παπούτσι,φόρμες,καπέλο και ένα μπουκάλι νερό.Αγαπημένο τους αξεσουάρ...το χρονόμετρο,το οπόίο προσπαθούν να σπάσουν κάθε ωρα και λεπτό.Προσπαθούν να είναι τέλειοι στα πάντα.
Δεν είναι λίγες οι φορές όπου παρεξηγούνται,πολλοί τους θεωρούν τρελούς,αποτυχημένους και ανθρώπους με προβλήματα που μέσω του αθλητισμού ξεσπούν και ξεχνιούντε.
Στην πραγματικότητα έχουν την τέλεια άποψη για όλα τα θέματα.Τους ενδιαφέρουν τα πάντα,ο στόχος τους όμως είναι τόσο ξεκάθαρος μέσα στο ευφυέστατο μυαλό τους που επικεντρώνονται μόνο σ' αυτό που θέλουν.Απλά μερικές φορές καταντούν κουραστικοί με την επιμονή τους για τα πάντα καθώς και για την τελειομανία που δείχνουν(ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!)
ΦΙΛΙΚΈΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ
1.Μην προτείνεις να πάτε μαζί για τρέξιμο..θα καταλήξεις να βογκομαχάς μοναχός σου και  να βλέπεις την πλάτη του.Θα είναι ο δεύτερος γύρος που σε προσπερνά.
2.Μην αναφέρεις ΠΟΤΈ-ΜΑ ΠΟΤΈ,ότι ξέρεις να παίζεις τένις,εκτός αν θέλεις να πηγαίνετε κάθε Σαββατοκύριακο στις 8 η ώρα το πρωί για να κυνηγάτε δεξιά και αριστερά ένα μπαλάκι!
(ΚΙ ΌΜΩΣ!το βρίσκουν τόσο διασκεδαστικό!)
3.Μην προσπαθήσεις,μην μπείς καν στον κόπο,ούτε απο περιέργεια,να συζητήσεις σχετικά με θέματα υγιεινής διατροφής.Και πάνω από όλα μην προσποιηθείς ότι οι γνώσεις σου είναι εξειδικευμένες και περισσότερες από τις δικές τους.Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φανείς ένας ηλίθιος που παραμιλάει περί στρουθοκαμηλισμού.

Εξαιρετικά αφιερωμένο σε κάποιον που αν δεν είχε εμφανιστεί στην ζωή μου,το εγώ μου θα ήταν πολύ διαφορετικό.Ευχαριστώ.Για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας