menu

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Επεισόδιο 21-Mr and Mrs Perfect.


Λίγο-πολύ,όλοι έχουν σκιαγραφημένη την εικόνα και τα χαρακτηριστικά του τέλειου άντρα-γυναίκας στο μυαλό τους.Όλοι το έχουμε αυτό.Μην πεις όχι.Μην μπαίνεις καν στην διαδικασία να προσπαθήσεις να μου πεις κλισέ του τύπου..  ''δέχομαι τον σύντροφο μου με τα προτερήματα και τα ελαττώματα του''.Ναι ε?Τότε γιατί κάθε φορά που κατουράει όλο το μπάνιο θες να του σπάσεις το κεφάλι?
ΚΑΙ ΕΣΥ!Γιατί κάθε φορά που σε παίρνει τηλέφωνο και είσαι σε ένα μπαρ με φίλους σου νευριάζεις που σου τηλεφωνεί?
Όλοι έχουμε τα ελαττώματα και τα προτερήματα μας,αλλά το να έχεις ένα πρότυπο άντρα-γυναίκας που θα ήθελες να έχεις στην ζωή σου κοντά σου,και που πιστεύεις ότι θα σε έκανε να περνάς καλά,δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που τελικά επέλεξες να σε βασανίζει στην ζωή σου.


Ο άντρας των ονείρων τους.
1)Θελουν να περναει αυτή .......


ή και αυτή.......

Φίλοι αναγνώστες-ΕΞΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!

απο το διπλανο τραπέζι στο εστιατόριο,και αυτος να συνεχίσει να κοιτάει την ίδια.ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!

2)Δεν ξεχνάει ημερομηνίες.Ποτέ.Όχι σοβαρά μιλάω.ΠΟΤΕ.Και φυσικά,ΜΑΖΙ ΜΕ την ημερομηνία-πρώτης ματιάς-πρώτου χαμόγελου-πρώτου μηνύματος-πρώτου φιλιού-πρώτου σ'αγαπώ-πρώτης επίσκεψης στο Prada- και ότι άλλο γιορτάζουν,δεν ξεχνάει ποτέ και....ΤΟ ΔΩΡΟ.
Το οποίο είναι κάτι τέτοιο :
ή τέτοιο
ή και τέτοιο...
3)Δεν θα ξεβγάλει ποτέ απο το στόμα του την φράση "σαν να πάχυνες μωρό μου"(έκτος αν θέλει να έρθει σε στενότερη επαφή με το σίδερο)
4)Σηκώνει πάντα το κινητό του.Διαφορετικά κάτι ύποπτο συμβαίνει.
5)Έχει πάντα όρεξη για κρεβατομουρμούρα.
6)Τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα,της λέει πόσο όμορφη και υπέροχη είναι,φροντίζοντας επίσης,να της θυμίζει ότι και τις προηγούμενες ημέρες ήταν εξίσου γοητευτική.
7)Τρώει πάντα με ευχαρίστηση ότι και αν έχει μαγειρέψει.Ακόμη και αν είναι μύδια με γέμιση μερέντας και πασπαλισμένη άχνη-ζάχαρη απο πάνω.
8)Την ζηλεύει.ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ.Όσο ανεξάρτητες και free minds και αν το παίζουμε,όσο και αν προσποιούμαστε ότι δεν αντέχουμε πια,πάντα μέσα μας κυριαρχεί ένα χαζοχαρούμενο αίσθημα που τα βάλατε με τον Άκη-Μάκη-Σάκη επειδή μας κοίταξε περισσότερες απο μια φορές.
9)Της έχει γνωρίσει τους γονείς του.
10)Της λέει σ'αγαπώ.

Η γυναίκα των ονείρων τους
1)Παίζει video games.Δεν αφήνει το τηλεχειριστήριο απο τα χέρια λεμε!
2)Μαγειρεύει.Σαν την μαμά τους.
3)Μοιάζει στην μαμά τους.Όχι μόνο στην μαγειρική.
4)Λέει αυτό που εννοεί.Όταν λέει ναι,εννοεί ναι.Όταν λέει όχι,εννοεί οχι.
5)Δεν βλέπει twillight.
6)Βλέπει μπραφ.
7)Ξερει  τι σημαίνει οφ σαιντ.
8)Δεν τους ζηταει να μιλήσουν για το μέλλον της σχέσης τους,κατα τη διαρκεια των διαφημήσεων στο ημίχρονο.
9)Δεν έχει ποτέ πονοκέφαλο.ΠΟΤΕ.
10)Δεν ντύνεται έτσι........................αλλά έτσι.


Και τώρα που τελειώσα,μπορώ να ομολογήσω ότι δυσκολεύτηκα περισσότερο να βρώ αυτά που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα,παρά αυτά που θέλουν οι υποταγμένοι στο γεννητικό όργανο.Μην βιαστείς να με πείς λεσβία.Απλά είναι λογικό,αφού όλοι ψάχνουν να βρούν τι αναζητεί το αντίθετο φύλο να γνωρίζω περισσότερα πράγματα που αφορούν την τέλεια γυναίκα.Ένα είναι το σίγουρο.Κανείς δεν είναι τέλειος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας